Force India je ove godine prošla kroz mnoge promjene, ponajprije vlasničke a uskoro i vozačke. Za sljedeću sezonu spremaju predstavljanje novog vozača, Lancea Strolla. Momčad se još nije službeno oglasila oko njegovog dolaska. No, s obzirom na to da je novi vlasnik Lanceov otac Lawrence, pitanje je dana kada će njegov ulazak biti potvrđen.

Direktor Force Indije Otmar Szafnauer osvrnuo se na formu Kanađanina i pohvalio njegove vožnje koje su bile daleko superiornije u odnosu na momčadskog kolegu Sergeja Sirotkina. Njegova izjava kao da daje završnu potvrdu o dolasku mladića u momčad.

“Ne poznajem ga baš predobro, ali mislim da radi odličan posao dok je u bolidu.”

“Kada je ove sezone Sirotkin dobio mjesto u Williamsu, svi su rekli kako je majstor u kvalifikacijama, ali nije računao na Lancea. To samo govori kako imamo posla sa sjajnim vozačem,” objašnjava Szafnauer.

Dodaje kako je Stroll još uvijek u fazi sirovog talenta kojeg treba izbrusiti. Može puno toga pokazati na stazi, ali mu zato treba bolid dostojan njegovih kvaliteta. Szafnauer smatra kako je Force Indija pravi mentor za takvo vođenje.

“Još je mlad, ali pomoći ćemo da se izgradi.”

“Ono gdje smo se vidi naša snaga je u razvoju mladih vozača. Pogledajte samo Di Restu, Hülkenberga i Bianchija među ostalima. Nećemo dopustiti da Lance bude iznimka,” zaključuje Szafnauer.